Etsitkö yrityksellesi uusia asiakkaita, kontakteja tai kumppaneita? Oletko kiinnostunut tutustumaan Kymenlaakson alueen yrityksiin? Kymikontakti on yritystapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota ensisijaisesti Kymenlaaksossa toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuus tavata alueen toisia yrittäjiä, tutustua yrityksiin ja esitellä omaa toimintaansa muille.

Kymikontakti on järjestetty viimeksi vuonna 2012. Tänä vuonna kontaktoidaan Kuusankoskitalolla 5.9.2014 Yrittämisen ILO -tapahtuman yhteydessä. Tapahtuma on jatkoa Kouvolassa vuonna 2009 järjestetylle Yritystreffit ja vuoden 2010 Firmatori tapahtumalle. Aiempien vuosien tapahtumat ovat keränneet paikalle joka vuosi yli sata yritystä.

Aikataulutetut tapaamiset

maksuton kymikontakti

Tapahtuman aikana järjestetään aikataulutettuja tapaamisia, jotka antavat mahdollisuuden tutustua muihin yrityksiin ja niiden edustajiin. Pyrimme tarjoamaan vähintään 3 tapaamista jokaiselle tapahtumaan osallistuvalle yritykselle. Yksi tapaaminen kestää 15 minuuttia. Tapaamisiin voit tuoda mukanasi esimerkiksi yrityksesi esittelymateriaaleja.

Tapaamisten tavoite on saattaa kahden yrityksen yhteistyö alulle. Parhaimmillaan myöhemmät neuvottelut johtavat kauppoihin tai liikekumppanuuteen.

Tänä vuonna Kymikontakti on poikkeuksellisesti osallistujille maksuton. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään 60 euron maksu.

Yritysnäyttely

Tänä vuonna Kymikontakti ei sisällä varsinaista yritysnäyttelyä. Samalle päivälle on kuitenkin mahdollista varata ständipaikka Yrittämisen ILO-tapahtumaan. Ständipaikan hinta on 200€ + alv 24%. Lisätietoja ja myynti: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Lea Innanen 044 702 8250 tai lea.innanen@kyamk.fi

Myynnin kehitys 2015–2020 luento peruutettu. 

Yhteistyössä:

kyamk logo


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Kouvolan Nuorkauppakamarin pääyhteistyökumppanit

  • kymichamber2
  • KSO2

© 2016 | Kouvolan Nuorkauppakamari