Hae jäseneksi

Haluatko verkostoitua, kouluttautua, oppia projekteissa tai muuten tutustua uusiin ihmisiin? Konuka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden kaikkeen tähän.


Näin homma etenee

Jäseneksi Kouvolan Nuorkauppakamariin voit hakea seuraavalla tavalla:

  1. Jos haluat tietää lisää jäsenyydestämme, ota yhteyttä tämän vuoden DP:hen, joka kertoo sinulle tarkemmin toiminnastamme ja jäsenyysedellytyksistä.
  2. Täytä koejäsenhakemus.
  3. Hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan (kokous kerran kuukaudessa).

Kun sinut valitaan koejäseneksi, pääset osallistumaan toimintaan ja saat perehdyttäjäksesi nimetyn kummihenkilön (kokenut kamarilainen). Sinut voidaan valita varsinaiseksi jäseneksi noin vuoden koejäsenyyden jälkeen lokakuussa kamarin vaalikokouksessa.

Koejäsenvuoden tarkoitus on tarjota mahdollisuus tutustua toimintaan ilman sitoumuksia. Koejäsenenaikana näet, vastaako nuorkauppakamaritoiminta Sinun omiin tarpeisiisi ja kamarin kannalta onko koejäsenessä JC-ainesta.

Koejäsenmaksu

Koejäsenvuoden jäsenmaksu on puolet normaalista jäsenmaksusta. Koejäsenmaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan kaikkiin oman ja muiden kamarien järjestämiin tapahtumiin. Koejäsenillä on kokouksissa ainoastaan läsnäolo-oikeus, ei äänioikeutta.

Koejäsenmaksun suuruus vuonna 2022 on 55€.

ekovillalla


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP