Info

Konukalaiset, keitä me oikein olemme?

Konuka on lyhenne Kouvolan Nuorkauppakamarista, eli tuttavallisemmin olemme konukalaisia.  Nuorkauppakamaritoiminta on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Olemmekin ennen kaikkea oppimisjärjestö, jonka kantavana ajatuksena on learning by doing. Meitä konukalaisia yhdistää halu kouluttautua, verkostoitua ja kehittää omaa osaamistamme tekemisen kautta. Haluamme vaikuttaa omaan seutukuntaamme konkreettisen ja positiivisen tekemisen myötä.


Kamarissamme opit johtamista ja vuorovaikutustaitoja, saat uusia aikuisystäviä ja vietät aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Yhdessä jäsenten, koejäsenten, senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa muodostamme Kouvolassa noin 70 hengen verkoston.

                                        

Facebook: Kouvolan Nuorkauppakamari ry
Instagram: @jcikonuka
#jcifi #jcikonuka #konuka #jcifinland
#nuorkauppakamaritoiminta #beehappy #Kouvola
#työelämätaidot #johtajuustaidot #yhteiskuntavaikuttaminen

 

Konukan toimintaa pyörittää hallitus, jonka jäsenistömme valitsee keskuudestaan vuosittain vaalikokouksessa. Nuorkauppakamarissa hallituksen jäsen ei voi toimia samassa hallitusvirassa kahta kertaa. Tällä varmistetaan se, että jokaisella on mahdollisuus oppia, toiminta kehittyy ja vastuutehtävä ei sido ketään loppuiäksi.

 Hallitus

 

Uusia koejäseniä otamme jatkuvasti ja varsinaiset jäsenet valitaan kerran vuodessa kamarin vaalikokouksen yhteydessä.


Kiinnostuitko? Hae mukaan toimintaan tästä!

 

Kouvolan Nuorkauppakamari on yksi Suomen kuudestakymmenestäviidestä nuorkauppakamarista, joissa on yhteensä noin 2 000 varsinaista jäsentä. Yhdessä kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostamme noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen verkoston.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on vuonna 1957 perustettu paikallisten nuorkauppakamarien keskusjärjestö. Toiminnan tehostamiseksi ja palvelukyvyn varmistamiseksi Suomen Nuorkauppakamarit on jaoteltu neljään alueeseen. Kunkin alueen aluejohtaja edustaa alueensa kamareita ja on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksen jäsen.

Lue lisää Suomen Nuorkauppakamari ry:stä: www.jci.fi
Suomen Nuorkauppakamarit ry on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia.


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP