Info

Konukalaiset, keitä me oikein olemme?

Kouvolan Nuorkauppakamari, eli Konuka on yksi Suomen 70 nuorkauppakamarista, kamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Olemmekin ennen kaikkea oppimisjärjestö. Meitä yhdistää halu kehittää osaamistamme tekemällä, halu kouluttautua ja verkostoitua sekä vaikuttaa konkreettisella tekemisellä omaan seutukuntaan.
Kamarissa opit johtamista ja vuorovaikutustaitoja, saat uusia aikuisystäviä ja vietät aikaa hyvien tyyppien kanssa. Yhdessä jäsenten, koejäsenten, senaattoreiden ja kunniajäsenten kanssa muodostamme Kouvolassa noin 70 hengen verkoston.

Facebook: Kouvolan Nuorkauppakamari ry
Instagram: @jcikonuka
#jcifi #jcikonuka #konuka #jcifinland
#nuorkauppakamaritoiminta #beehappy #Kouvola
#työelämätaidot #johtajuustaidot #yhteiskuntavaikuttaminen

Kouvolan Nuorkauppakamarin toimintaa pyörittää hallitus, jonka jäsenistö valitsee keskuudestaan vuosittain vaalikokouksessa. Hallituksen jäsen ei voi toimia samassa tehtävässä kahta kertaa, ja se onkin yksi nuorkauppakamaritoiminnan voimavaroista.

IMG 20191130 172544

 

Uusia koejäseniä otamme jatkuvasti, ja varsinaiset jäsenet valitaan kerran vuodessa kamarin vaalikokouksen yhteydessä.
Kiinnostuitko? Hae mukaan toimintaan tästä!

Kouvolan Nuorkauppakamari on yksi Suomen yli seitsemästäkymmenestä nuorkauppakamarista, joissa on yhteensä noin 2 500 varsinaista jäsentä. Yhdessä kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa muodostamme noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen verkoston.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on vuonna 1957 perustettu paikallisten nuorkauppakamarien keskusjärjestö. Toiminnan tehostamiseksi ja palvelukyvyn varmistamiseksi Suomen Nuorkauppakamarit on jaoteltu neljään alueeseen. Kunkin alueen aluejohtaja edustaa alueensa kamareita ja on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksen jäsen.

Lue lisää Suomen Nuorkauppakamari ry:stä: www.jci.fi
Suomen Nuorkauppakamarit ry on osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Särkitie 3 H
45160 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP