Johtajuuskuohut

PRES-Akatemia 2022

 

 


Tervetuloa vuoden 2022 PRES-Akatemiaan Kouvolaan 20.-22.5.2022!

 

PRES-Akatemia on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä koulutusviikonloppu paikallisten nuorkauppakamareiden puheenjohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille. Viikonlopun tavoitteena on tukea istuvia puheenjohtajia kehittymään johtajina ja antamaan uusia eväitä viedä puheenjohtajavuosi loppuun. Valmistautuville puheenjohtajille viikonloppu antaa tukea puheenjohtajuuteen valmistautumiseen. Koulutusten painopisteet ovat ihmisten johtamisessa ja tiimityöskentelytaitojen hyödyissä. Osallistujat oppivat erilaisten johtamisen työkalujen käyttöä ja kehittävät tiimityöskentelytaitojaan. Viikonloppu on myös tärkeä verkostoitumispaikka puheenjohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille. PRES-Akatemia on osa 3LED-koulutuskokonaisuutta.

Tänä vuonna PRES-Akatemiaan ovat tervetulleita myös vuoden 2022 IPP:t. Iippareiden ohjelmasta vastaa NPP Ari Saavalainen.
 
PRES-Akatemian pitopaikkana toimii Nuorisokeskus Anjala. Nuorisokeskus Anjala sijaitsee kauniissa maisemassa Kouvolan Anjalassa Kymijoen varrella, Ankkapurhan kulttuuripuistossa. Samaisessa paikassa järjestettiin myös vuoden 2017 Strategia! -koulutus. Anjalassa majoitutaan kodikkaissa 12-16 hengen huoneistoissa. Huoneistoissa on 3-4 makuuhuonetta, yhdistetty oleskelutila ja minikeittiö sekä wc- ja suihkutilat. Huoneistojen varusteluna on mm. TV, mikroaaltouuni, jääkaappi ja kahvinkeitin. Majoitus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen.

 

 

Miten löydät perille?

Nuorisokeskus Anjalan osoite on Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala. Lähimmät rautatieyhteydet ovat Kouvola (25 km) ja Inkeroinen (4 km). Lähin linja-autopysäkki on Anjalan kirkonkylällä (1 km). Omalla autolla tulevia pyydetään pysäköimään autot kuvassa punaisella merkitylle alueelle. 

Kokousperjantaina junalla tuleville on Kouvolan Matkakeskukselta bussikuljetus Anjalaan, joka lähtee asemalta klo 17.20. Sunnuntaina bussi vie kokousväkeä nuorisokeskukselta Kouvolan Matkakeskukselle klo 10.45. Kokoustiimi on ollut kuljetusjärjestelyihin liittyen sähköpostitse yhteydessä jokaiseen, joka oli etukäteen ilmoittanut tarvitsevansa kyytiä.

Kokoustoimisto löytyy vanhasta navettarakennuksesta, joka on kartalla merkitty numerolla 1.

 

Nuorisokeskus kartta pysakointi
   
Lakumesta logo

 

nallewear png
Banneri PRESAkatemia4

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP