Yhteistyökumppanit


Lakumesta logo2

Lakumesta

Lakumesta valmistaa yli 20 vuoden kokemuksella maukasta lakritsia ja marmeladia. Heidän kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista. Valikoimassa on sekä gluteenittomia että vegaanisia vaihtoehtoja. Lakumestan Gluteeniton valkosuklaa kauralaku on Iltalehden Kultainen Pippuri -raadin valinta Vuoden Karkiksi 2021.

nallewear png2

Nallewear

Nallewear on vuonna 2020 lanseerattu vaatemerkki Suomesta. Yrityksen missio on tuottaa näyttäviä ja kestäviä vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Lisäksi tuotamme hyvinvointituotteita ja teemme yrityksille yksilöityjä tuotteita.

Yrityksen kantavia voimia on vastuullisuus. Tämä näkyy vaatteissamme ja kuinka kohtelemme asiakkaita. Huolehdimme aina asianmukaisesta kierrätyksestä, jotta hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Hiilijalanjälkeä pienennämme myös käyttämällä omissa tiloissamme lämmitysenergiana maalämpöä ja käyttöenergiaa saamme aurinkokennoista.

Asiakkaille haluamme tarjota kestäviä vaatteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa. Emme luo erikseen kausimallistoja, emmekä lähde tavoittelemaan jokaista uutta trendiä. Tämän ajatus on vähentää vaatehävikkistä syntyvää ilmaston ja asiakkaille lompakon kuormitusta. Vaatteemme pyrimme suunnittelemaan ajattoman muodin mukaan. Missionamme on tuottaa näyttäviä ja kestäviä vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Lisäksi tuotamme hyvinvointituotteita ja teemme yrityksille yksilöityjä tuotteita.


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Jokelantie 7 B 11
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2022 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP