Joulupuu


Joulupuu tuo jouluiloa Kouvolan lapsiperheille

Vuonna 2017 Joulupuu-keräyksellä saatiin 2200 lahjaa kouvolalaisille lapsille. Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille! Joulupuu järjestetään jälleen marras-joulukuun vaihteessa 2018.

Joulupuu on nuorkauppakamareiden perinteinen hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Paketit toimitetaan seudun vähävaraisten perheiden lapsille Kouvolan kaupungin perhetyön, lastensuojelun ja sosiaalityön avulla. Kouvolassa nuorkauppakamarilaiset ovat keränneet joululahjoja vuodesta 2008 saakka.

Alla eräs palaute, joka saa järjestämään keräyksen vuosi vuoden jälkeen. 

Hei,
haluan kirjoittaa kiitollisena kaikille, jotka osallistuvat joululahjakeräyksiin, joiden lahjat menevät suomalaisille, vähävaraisten perheiden lapsille. Itse olen kolmen lapsen äitinä joutunut tilanteeseen, jossa toisena jouluna peräkkäin lahjoja on tullut ihmisiltä, jotka välittää.
Minulla oli tänä aamuna jokaiselle lapselleni yksi lahja. Halpa, mutta sydämellä valittu. Sitten sosiaalityöntekijä toi päivällä mukanaan muovipussin, jossa oli lahjoja lapsilleni. Illalla tutkin paketteja. Joissain oli selvästi kaupoissa olevien joulukuusten pieniä paperilappuja, joissa lukee esim." poika 7v", jonka mukaan voi käydä ostamassa lahjan ja toimittaa eteenpäin.
Kyyneleet valuen paikkailin hiukan teippejä ja kiitin mielessäni niitä ihmisiä, jotka olivat ottaneet tuon lapun kuusesta, mennyt kauppaan ja ajatuksella valinnut lahjoja, vielä vienyt ne eteenpäin toimitettavaksi.
Kiitän sydämestäni lasteni puolesta. Ja siitä, että on ihmisiä, jotka todella välittävät.
Kiitos
Äiti Turusta" #joulupuu #joulupuuturku

Miten Joulupuu toimii?

  1. Nouda keräyspisteeltä pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän. Esimerkiksi "Poika 15v." tai "Tyttö 6v."
  2. Hanki lahja, joka voi olla joko ostettu tai itse tehty
  3. Kiinnitä pakettikortti paketoituun lahjaan
  4. Merkitse pakettikorttiin myös, mitä lahja sisältää
  5. Tuo lahja keräyspisteelle

 


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • kinno-tunnus-rgb-300dpi-02.jpg
  • kymenlaakson-kauppakamari.jpg

© 2018 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP