Päivä Johtajana


Päivä Johtajana on johtajalle yksi tavallinen työpäivä, mutta 17-24-vuotiaalle nuorelle ainutlaatuinen kokemus. Päivä Johtajana -tempaus järjestetään Kouvolassa keskiviikkona 31.10.2018.

Tempauksen ideana on viedä 17-24-vuotiaat työpaikoille seuraamaan johtavassa asemassa olevien ja yrittäjien arkea. Samalla he näkevät millaisia yrityksiä ja toimijoita seudulta löytyy ja millaisia työtehtäviä ja ammatteja niissä on. Ehkä juuri päivä johtajan matkassa herättää nuoren ajatuksia siitä, mitä hän tulevaisuudessa haluaa tehdä ja millainen oma urapolku voisi olla! Erilaisiin urapolkuihin voi tutustua myös seudun oppilaitoksissa, joissa nuorkauppakamarilaiset käyvät kertomassa omia uratarinoitaan syksyn aikana.

Tänä vuonna nuoret voivat mennä tutustumaan johtajien työelämään pareittain. Ennen tutustumispäivää nuorille järjestetään pari tuntia kestävä koulutus, jossa käydään läpi työelämän pelisääntöjä. Työnantajien ja nuorten ilmoittautuminen avautuu pian.

Yrityksille projekti on hieno tilaisuus avata oman organisaation toimintaa nuorille, näyttää johtajan tai yrittäjän arkea ja ehkä löytää tulevaisuuden tekijä.

Päivä Johtajana -tempauksen järjestävät yhteistyössä Kouvolan nuorkauppakamari, Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H.

Päivä Johtajana -tempaus on järjestetty Kouvolassa ensimmäistä kertaa vuonna 2015. Tuolloin yhteistyötä tehtiin Kotkan, Haminan, Lappeenrannan ja Imatran nuorkauppakamareiden kanssa. Tempaukseen mukaan ilmoittautui yli 65 kaakkoissuomalaista johtavassa asemassa olevaa ja yrittäjää, jotka kaikki halusivat päiväksi mukaansa 17–24-vuotiaan nuoren tutustumaan omaan työhönsä ja toimialaansa sekä johtajuuteen ja yrittäjyyteen. Päiväksi johtajan matkaan halusi Kaakon alueelta 113 nuorta.


  • 4H RGB faceen
  • Duunistatoimeen pyorea logo RGB

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

PL63, 45101 Kouvola

Facebook | Kalenteri

Pääyhteistyökumppanit:
  • kinno-tunnus-rgb-300dpi-02.jpg
  • kymenlaakson-kauppakamari.jpg

© 2018 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP