Päivä Johtajana


Päivä Johtajana on johtajalle yksi tavallinen työpäivä, mutta 17-24-vuotiaalle nuorelle ainutlaatuinen kokemus. 

Tempauksen ideana on viedä 17-24-vuotiaat työpaikoille seuraamaan johtavassa asemassa olevien ja yrittäjien arkea. Samalla he näkevät millaisia yrityksiä ja toimijoita seudulta löytyy ja millaisia työtehtäviä ja ammatteja niissä on. Ehkä juuri päivä johtajan matkassa herättää nuoren ajatuksia siitä, mitä hän tulevaisuudessa haluaa tehdä ja millainen oma urapolku voisi olla.Kouvolan Nuorkauppakamarin jäsenet jalkautuvat projektin tiimoilta oppilaitoksiin kertomaan omia uratarinoitaan ja innostamaan nuoria mukaan tempaukseen.

Yrityksille projekti on hieno tilaisuus avata oman organisaation toimintaa nuorille, näyttää johtajan tai yrittäjän arkea ja ehkä löytää tulevaisuuden tekijä.

Päivä Johtajana -tempauksen järjestävät yhteistyössä Kouvolan nuorkauppakamari, Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H. Tempauksen suojelijana on Kouvolan kaupunki. 

Päivä Johtajana -tempausta on järjestetty Kouvolassa vuodesta 2015 lähtien ja Iitti on nyt neljättä kertaa mukana. Projektin etenemistä voi seurata Instagramissa ja Facebookissa nimellä @paivajohtajanakymenlaaksossa.

 


  • 4H RGB faceen
  • Duunistatoimeen pyorea logo RGB
  •  | YES Kouvola

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Eskolantie 4 a 9
45100 Kouvola

E-laskujen vastaanotto-osoite 003708667571 ja välittäjätunnus OKOYFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2020 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP