Johtajuuden käännekohta

Kansallinen vuosikokous & PRES-Akatemia 2024

 

 


Tervetuloa vuoden 2024 Kansalliseen vuosikokoukseen ja PRES-Akatemiaan Kouvolaan 19.-21.4.2024!

 

Rekisteröinti on sulkeutunut.  

 

kansallinen kokous kansi2 

 

Kansallinen vuosikokous järjestetään edustajistokokouksena ja sen yhteydessä järjestetään myös PRES-Akatemia. Kokouspaikkana toimii Kouvolan Lakritsin tehdas, eli viikonloppua vietetään lakuntuoksuisissa tunnelmissa.

Kokousviikonloppu on tarkoitettu paikalliskamareiden puheenjohtajille/virallisille edustajille ja valmistautuville puheenjohtajille. Sääntömääräisen vuosikokouksen lisäksi, tavoitteena on viikonlopun aikana tukea istuvia puheenjohtajia kehittymään johtajina ja antamaan eväitä viedä puheenjohtajavuosi loppuun. Valmistautuville puheenjohtajille viikonloppu antaa tukea puheenjohtajuuteen valmistautumiseen - unohtamatta verkostoitumista. Lauantai-iltana luvassa on säkenöivä palkintogaala, jossa palkitaan vuoden 2023 tekijät.

Viikonlopun ohjelman näet tästä. Tervetuloa!

 

Kysyttävää?

Ole yhteydessä kokouspäällikköömme Anni Toikkaan, anni.toikka(at)jci.fi / 040 543 7315

 

Kumppanina Kouvolan Lakritsi

Kouvolan Lakritsi on valmistanut tuotteitaan tinkimättömällä otteella vuodesta 1906. Maun takana on perinteinen valmistusmenetelmä, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju, joka takaa jokaisen lakupalan tuoreuden. Lakritsitehtaan yhteydestä Salpausselänkadulta Kouvolasta löytyy myös tehtaanmyymälä, josta löytyy maailman parasta lakritsia ja heimotuotteita. Kouvolan Lakritsi on vuosien aikana ollut kumppanina useammassakin Konukan projektissa ja vuonna 2024 he ovat pääyhteistyökumppanimme, kun järjestämme kansallista kokousta Kouvolassa - Lakritsin tiloissa totta kai! 

 Kouvolan laku2

   

 

****************************************

 

Kumppanina Kouvolan kaupunki

Kaakkois-Suomen suurimmassa kaupungissa riittää tilaa ihmisille, ideoille ja kasvavalle liiketoiminnalle. Kouvolassa saa elää täyttä elämää ja syke nousta. Repoveden kansallispuisto, Unescon maailmanperintökohde Verla, Kimolan kanava, Arboretum Mustila, Alvar Aalto -kohteet, Taideruukki, Ankkapurhan kulttuuripuisto – tässä muutamia vinkkejä tutustumista varten. Tervetuloa Kouvolaan! 

Visit Kouvola

 Kouvola logo CMYK PDF Musta 1 page 0001

 

 ****************************************

 

Kumppanina Bavaria Finland Kouvola

Bavaria Finland Kouvola on osa ruotsalaista Hedin Mobility Groupia, joka on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Suomen maayhtiön Hedin Automotive Oy:n autoliiketoiminnoista vastaavat Bavaria Finland Oy ja Hedin Automotive Finland Oy, joiden muodostamat autojen vähittäismyyntiketjut tekevät vuosittain 40 000 onnistunutta autokauppaa ja hoitavat yhteensä 300 000 huoltokäyntiä. Bavaria Finland Kouvola on osaltaan mahdollistamassa Konukan kokousmatkustamista Suomessa.

Bavaria Finland Kouvola logo2

Kumppanina OP Kymenlaakso

Meillä on jotain yhteistä.   

Kahden tasavahvan pankin, OP Kymenlaakson ja OP Etelä-Karjalan, yhdistymisellä vastaamme muuttuvan maailman haasteisiin ja pystymme kohdistamaan enemmän voimavarojamme asiakkaidemme palveluun.    

Paikallisuus, toimialueemme elinvoimaisuus ja yhdessä menestyminen asiakkaidemme kanssa ovat keskiössä, kun rakennamme Kaakkois-Suomeen uutta, vahvaa osuuspankkia. OP Kaakkois-Suomi aloittaa 1.5.2024. 

#rakkaudestakaakkoissuomeen 

 

OP Kymenlaakso RGB harmaa vasen peruslogo 01

 

****************************************

 

Kumppanina Elcoline

Elcoline on vuonna 2002 perustettu pohjoismainen teollisuuden kunnossapito- ja asennusprojektiliiketoimintaan erikoistunut kasvuyritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset. Yritys työllistää yhteensä noin 800 teollisuuden alan ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa sekä huoltosopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin kokonaisvaltaisia teollisia teknisiä palveluita yhdestä paikasta. Kilpailijoista yritys erottuu erinomaisella palvelukulttuurilla sekä monialaisella kokonaispalvelutarjonnalla, jota pystytään tarjoamaan maantieteellisesti monipaikkaisesti paikallisten tiimien kautta.

 

 Elcoline sininen logo page 0001

 

****************************************

  

Kumppanina Kaakau

 

Vuonna 2018 Kouvolassa syntynyt kaupunkipyöräyritys KaaKau Oy on kasvanut vauhdilla ja pyöriämme onkin jo ympäri Suomen, Tammisaaresta Iisalmeen!

Tarjoamme käyttäjillemme helpon, terveellisen ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungeissa. Innovatiivisuus, käyttäjäystävällisyys ja kestävä kehitys ovat keskeisiä arvoja, joiden varaan menestyksemme on rakentunut. Olemme erikoistuneet etenkin pienten ja keskisuurten paikkakuntien tarpeisiin.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita kaikille toimintaseuduillemme edistämään kestävää liikennettä Suomessa. Liity mukaan joukkoomme ja koe kaupunki kätevästi rullaillen!

Ota Kaakauhun yhteyttä tästä!

 

KaaKau logo teksti musta

Kumppanina Eezy 

Eezy on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Eezy palvelee asiakkaitaan mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Eezy Personnel yhdistää työpaikat ja osaajat yli 35 vuoden kokemuksella.

 

Eezy Personnel sininen posatekstillae RGB

 

 ****************************************

  

Kumppanina Mainostoimisto Same-eYes

Mainostoimisto Same-eYes on monialainen mainos- ja viestintäalan asiantuntija. Same-eYes sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja viestinnän tarpeisiin, yhdistäen kokemuksen, osaamisen ja luovuuden. 

Yrityksen tarjontaan kuuluvat niin mainos-, kuva- ja äänituotanto kuin paikallista radiotoimintaa, laadukkaasti räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia sekä video- ja podcast-tuotantoja.

Same-eYes toimii Kuusankosken keskustassa Kuusaan Mediatalossa tarjoten tiloja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Kauppakeskus Veturissa Kouvolassa ja Kauppakeskus Pasaatissa Kotkassa toimii CM Point, josta saa erilaisia kuluttajapalveluita passikuvista videonauhojen digitointiin.

Same eYes logot6


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP