Kumppanuus

Kouvolan Nuorkauppakamari tekee yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja vaikuttajien kanssa. Yhteistyökumppanuus tarjoaa mahdollisuuden päästä vuorovaikutukseen 25-40-vuotiaiden nuorten aktiivisten vaikuttajien kanssa.

konuka laku3

 

Haluatko uudenlaista kumppanuutta?

Haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita tapahtumiimme ja projekteihimme. Yhteistyömahdollisuuksia löytyy paljon ja tavoittelemme aina molemminpuolista hyötyä. Tarjoamme projektimuotoista kumppanuutta, esimerkiksi koulutusviikonlopun yhteydessä ja lisäksi pitkäaikaisempia vuosikumppanuuksia. Kauttamme voitte päästä esimerkiksi

  • vaikuttamaan
  • testaamaan
  • näkymään
  • verkostoitumaan
  • kouluttamaan

Hyöty työnantajalle

Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta. Verkostoista, luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla.

Haluatko Konukan kumppaniksi?

Onko yrityksesi tai yhteisösi kiinnostunut yhteistyöstä Kouvolan Nuorkauppakamarin kanssa? Ota yhteyttä puheenjohtajaan ja lähde mukaan kumppaniksemme!

 

 Kumppanit 2023 (vuoden aikana eri projekteissa mukana olevat kumppanit)

logot6

 

Kumppanina Kohoa Synergiakeskus

Kohoa Synergiakeskus on yhteistyön, yrittäjyyden ja koulutuksen alusta sekä yhteisöjensä jäsenten potentiaalin moninkertaistaja. Taloon saman katon alle on kerätty yrittäjyyden palveluverkosto ja se onkin esimerkki yrittäjyyden voimasta, innostuksesta ja tahdosta. Kohoa Synergiakeskus sijaitsee Kouvolan ytimessä, kävelykadun varrella. Kohoa Synergiakeskus on ollut kumppanina mm. MIELIpuuha-projektissa.

Kohoa

 

Kumppanina Kouvolan Liikemiesyhdistys ry

Kouvolan Liikemiesyhdistys toimii jäsenistönsä hyväksi pyrkien vaikuttamaan Kouvolan kaupungin kehityksessä. Yhdistyksen tavoitteena on edistää paikallisen talousalueen kehittymistä ja aktivoida jäsenistöään Kouvolan liike-elämän hyväksi. Kouvolan Liikemiesyhdistys on useampana vuonna peräkkäin ollut kumppanina mm. Positiivisin Kouvolalainen -projektissa. 

 Kouvolan Liikemiesyhdistys 2022

Kumppanina Kouvolan Lakritsi

Kouvolan Lakritsi on valmistanut tuotteitaan tinkimättömällä otteella vuodesta 1906. Maun takana on perinteinen valmistusmenetelmä, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju, joka takaa jokaisen lakupalan tuoreuden. Lakritsitehtaan yhteydestä Salpausselänkadulta Kouvolasta löytyy myös tehtaanmyymälä, josta löytyy maailman parasta lakritsia ja heimotuotteita. Kouvolan Lakritsi on vuosien aikana ollut kumppanina useammassakin Konukan projektissa ja vuonna 2024 he ovat pääyhteistyökumppanimme, kun järjestämme kansallista kokousta Kouvolassa - Lakritsin tiloissa totta kai! 

Kouvolan laku

 

Kumppanina Bavaria Finland Kouvola

Bavaria Finland Kouvola on osa ruotsalaista Hedin Mobility Groupia, joka on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Suomen maayhtiön Hedin Automotive Oy:n autoliiketoiminnoista vastaavat Bavaria Finland Oy ja Hedin Automotive Finland Oy, joiden muodostamat autojen vähittäismyyntiketjut tekevät vuosittain 40 000 onnistunutta autokauppaa ja hoitavat yhteensä 300 000 huoltokäyntiä. Bavaria Finland Kouvola on osaltaan mahdollistamassa Konukan kokousmatkustamista Suomessa.
Bavaria Finland Kouvola logo2

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP