Kansallinen kilpailu

International Employer of the Year

International Employer of the Year -kilpailussa etsitään suomalaisia organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, ottaneet palvelukseensa ja pitäneet palveluksessaan maahanmuuttajia ja kansainvälisiä osaajia. Kilpailun avulla Suomen Nuorkauppakamarit ry haluaa esitellä työnantajien menestystarinoita ja kannustaa yhä useampia organisaatioita rekrytoimaan ulkomaalaisia, jotka ovat avainasemassa Suomen tulevan talouskasvun kannalta.


International Employer of the Year -kilpailulla halutaan nostaa esiin rohkaisevia esimerkkejä suomalaisista organisaatioista, jotka ovat onnistuneet kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa, perehdyttämisessä ja sitouttamisessa organisaatioon ja suomalaiseen yhteiskuntaan. Kilpailun järjestää Suomen Nuorkauppakamarit ry yhdessä kumppaneidensa, Business Finlandin Work In Finland -yksikön ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun XAMKin, kanssa.

Kilpailun suojelijana toimii Peter Vesterbacka. Hän rohkaisee kaikkia osallistumaan ja tuomaan esiin jokapäiväisiä kokemuksiaan kansainvälisyydestä, jotta muutkin voivat oppia.

– Kilpailu on tärkeällä asialla, sillä Suomeen tarvitaan lisää osaajia ja kansainvälisyyttä. Diversiteetti on mieletön voimavara, joten miksemme palkkaisi parhaita tekijöitä riippumatta siitä, mistä päin maailmaa he tulevat, Vesterbacka kertoo.

Esittelemällä kilpailussa työnantajien menestystarinoita Suomen Nuorkauppakamarit ry haluaa kannustaa laajasti yhä useampia organisaatioita rekrytoimaan tulevaisuudessa kansainvälisiä osaajia.

– Osaajapula koskettaa monia aloja, mutta toivottavasti kilpailu antaa kipinää uudenlaiseen ajatteluun ja sitä kautta uusien tekijöiden löytämiseen, kansallinen projektipäällikkö Iiro Ignatius Suomen Nuorkauppakamareista kiteyttää.

Kilpailu alkoi 1.5.2023 ja päättyy 30.6.2023. Kilpailussa on kolme kategoriaa: pienet ja keskisuuret yritykset, suuret yritykset ja julkiset organisaatiot. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa: www.internationalemployer.fi.

Kilpailu järjestetään tässä mittakaavassa toista kertaa. Viime vuonna International Employer of the Year 2022 -tittelin saivat Brella Oy (kilpailukategoriassa pienet ja keskisuuret yritykset), Trimble Inc (suuret yritykset) sekä Tampereen kaupungin Kansainvälisen osaamisen palvelut (julkiset organisaatiot).

Kouvolan Nuorkauppakamarissa kilpailun toteutuksesta vastaa kansainvälisyysvastaava Essi Kortesalo. Paikallisesti kilpailun kumppaneina ovat Kouvolan Liikemiesyhdistys ja Kohoa Synergiakeskus.

 


Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP