11.12.2011

Pohjois-Kymenlaakson positiivisin Mona-Liisa Malvalehto nauttii elämästä päivän kerrallaan


Pohjois-Kymenlaakson positiivin 2011 -kilpailussa palkittiin kouvolalainen monilahjakkuus Mona-Liisa Malvalehto. Mona-Liisan ihana elämänasenne perustuu ajatukseen, että on turha suunnitella asioita liian pitkälle, vaan elämästä pitää nauttia päivä kerrallaan.

Kolme vuotta sitten Kouvolaan muuttaneen Mona-Liisan perheeseen kuuluu 1-vuotiaan Isabella-tyttären lisäksi kihlattu Ville Nousiainen. Joulun Mona-Liisa aikoo viettää rauhassa perheen kesken viime kesänä valmistuneessa omakotitalossa Valkealassa. Asuinpaikan vaihtoa hän ei ole katunut päivääkään.
- Kouvolassa minut on otettu hyvin vastaan, täällä on palvelut hyvin saatavilla ja loistavat harjoittelumahdollisuudet ihan kotiovella. Lentokentällekin pääsee sujuvasti, Mona-Liisa kertoo.

Mona-Liisa on kolminkertainen nuorten maailmanmestari hiihdossa ja viisinkertainen mitalisti. Aikuisten maailmanmestaruuskilpailuihin hän on osallistunut Oberstdorfissa 2005 ja Sapporossa 2007. Oberstdorfissa hän sijoittui sprintissä seitsemänneksi ja Sapporossa sprintissä sijalle 12. Maailmancupin osakilpailuissa Mona-Liisa on sijoittunut yhdeksän kertaa kymmenen parhaan joukkoon ja parhaimmillaan neljänneksi sprinttikilpailussa Norjan Drammenissa. Hiihdossa hän edustaa tällä hetkellä Kouvolan Hiihtoseuraa ja aikaisemmin hän on edustanut Ounasvaaran Hiihtoseuraa ja Lahden Hiihtoseuraa.

Mona-Liisa voitti Kultainen Harmonikka -kilpailun vuonna 1999 ja Hopeisen Harmonikan 1992. Yhteensä hänellä on viisi harmonikansoiton Suomen mestaruutta. Hän opiskelee Sibelius-Akatemiassa. Keväällä 2011 Mona-Liisa osallistui YLE TV1:n Maestro - tikusta asiaa -sarjaan, jossa julkisuuden henkilöt opettelivat johtamaan orkesteria. Hän voitti kilpailun.

Lue lisää Positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen -kilpailusta



Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP