11.9.2018

Päivä Johtajana avaa nuorille ovet paikallisiin yrityksiin

Kouvolan nuorkauppakamari järjestää Päivä Johtajana -tempauksen jälleen lokakuussa.

Päivän aikana 17-24-vuotiaat nuoret pääsevät tutustumaan johtajan tai yrittäjän työpäivään.


Päivä Johtajana -tempaus järjestetään Kouvolassa ja Iitissä keskiviikkona 31.10. Nuorten ja johtajien ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.9. saakka.

Päivä Johtajana on johtajalle tai yrittäjälle yksi tavallinen työpäivä, mutta 17-24-vuotiaalle nuorelle ainutlaatuinen kokemus. Tempauksen ideana on viedä 17-24-vuotiaat työpaikoille seuraamaan johtavassa asemassa olevien ja yrittäjien arkea. Samalla he näkevät millaisia yrityksiä ja toimijoita seudulta löytyy ja millaisia työtehtäviä ja ammatteja niissä on. Ehkä juuri päivä johtajan matkassa herättää nuoren ajatuksia siitä, mitä hän tulevaisuudessa haluaa tehdä ja millainen oma urapolku voisi olla.

Yrityksille Päivä Johtajana tarjoaa tilaisuuden avata oman organisaation toimintaa nuorille, näyttää johtajan tai yrittäjän arkea ja ehkä löytää tulevaisuuden työntekijä.

Tänä vuonna toteutetaan ensimmäistä kertaa oppilaitoskierros. Kouvolan nuorkauppakamarin jäsenet jalkautuvat oppilaitoksiin kertomaan omia uratarinoitaan ja innostamaan nuoria mukaan tempaukseen. Uutta on myös se, että nuoret voivat halutessaan osallistua Päivä Johtajana -tempaukseen pareittain.

Tempaukseen osallistuville nuorille järjestetään sparrausilta ennen päivää johtajan seurassa. Illan aikana valmistaudutaan päivään ja tutustutaan muihin nuoriin.

Päivä Johtajana -tempauksen järjestävät yhteistyössä Kouvolan nuorkauppakamari, Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H.

Päivä Johtajana -tempausta on järjestetty Kouvolassa vuodesta 2015 lähtien ja Iitti on nyt kolmatta kertaa mukana.

Projektin etenemistä voi seurata Instagramissa ja Facebookissa nimellä @paivajohtajanakymenlaaksossa.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit: www.konuka.fi/paivajohtajanaKouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP