24.4.2019

Kouvolassa tehdään vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa

Kouvolan Nuorkauppakamari toissa viikonloppuna Kalajoella järjestetyssä Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa tunnustuksen vuoden 2018 aikana tehdystä laadukkaasta toiminnastaan.


Nuorkauppakamareiden paikallistoimintaa seurataan Menestysohjelman avulla. Ohjelmalla pyritään ohjaamaan paikalliskamareita tekemään aktiivista ja vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa omalla toiminta-alueellaan. Siinä seurataan jäsenistön aktiivisuutta, toiminnan monipuolisuutta, kamarin järjestämiä koulutuksia ja tapahtumia sekä vuoden aikana tehtyjen projektien vaikuttavuutta. Tällä hetkellä Suomessa toimii 68 paikalliskamaria, joista neljä sai viikonloppuna kunniakirjan viime vuoden ansiokkaasta toiminnastaan. Kouvolan lisäksi tunnustuksen toiminnastaan saivat Hämeenlinnan, Kuopion ja Kuusamon nuorkauppakamarit.

– Olemme hyvin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Kouvolan nuorkauppakamari pyrkii jatkuvasti tekemään merkityksellistä toimintaa alueellamme ja aiomme jatkaa vahvaa tekemistä myös tänä vuonna, sanoo Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Essi Kortesalo.Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP