10.3.2021

Positiivisimman kouvolalaisen kuusi finalistia julkistettu ja äänestys käynnissä!

Kouvolan Nuorkauppakamari ja PK-lehti yhteistyössä muiden kumppaneiden kanssa etsivät vuoden 2020 Positiivisinta kouvolalaista. Toinen äänestyskierros on nyt käynnissä ja kuusi finalistia on julkistettu. Voittaja julkistetaan KooKoon ottelussa maaliskuussa.


Positiivisin kouvolalainen 2020 -äänestyksen toinen kierros käynnistyi maanantaina. Ensimmäisellä äänestyskierroksella saatiin kaikkiaan 187 ehdotusta, jotka menivät 99 eri henkilölle ja taholle. Raati valitsi ehdotetuista kuusi finalistia. He ovat Eija Parkkinen, yrittäjä, Virtakiven sauna, Fatmir Taka, yrittäjä, Ravintola Kreeta-Adria, Tarmo Ranta, muusikko ja yrittäjä, Irene Mäki-Paakkanen, eläkeläinen ja vapaaehtoistoimija, Tiia Valkeapää, vuoropäällikkö, Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola ja Tuomas Hoikkala, toiminnanjohtaja, Taidekeskus Salmela.

Toisella äänestyskierroksella kouvolalaiset saavat antaa äänensä finalisteille ja eniten ääniä saanut finalisti julkistetaan KooKoon ottelussa lauantaina 27.3.2021.

- Kaikki kuusi finalistia ovat taustoiltaan erilaisia ja jokainen on omalla tavallaan tehnyt jotain: levittänyt positiivista ilmapiiriä, nostanut ylpeästi Kouvolaa esiin tai kantanut omalta osaltaan kortensa kekoon yhteisen kaupungin puolesta, kertoo projektipäällikkö Taru Mikkonen.

Positiivisinta kouvolalaista on etsitty vuodesta 2006, alussa nimellä Positiivisin pohjoiskymenlaaksolainen. Projektilla halutaan nostaa esiin kouvolalaisia tai kouvolalaislähtöisiä henkilöitä ja tahoja, jotka levittävät omalla toiminnallaan positiivista ilmapiiriä. Alusta saakka kumppanina on ollut PK-lehti. Aiempina vuosina kunnian ovat saaneet muun muassa Kuudes Kenttäpelaaja (2019), tangokuningas Marko Lundberg (2016), Positiivisten Ihmisten Kouvola -FB-ryhmä (2017), linja-autoyrittäjä Veli-Matti Puolakka (2012) ja sisutusliike Dreamsin yrittäjä Jessica Polat (2018).

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja: Kouvolan Lakritsin maailman parasta lakritsia, kahden käyntikerran lahjakortti Kouvolan Kiropraktiikalle (arvo 140 euroa) ja lippuja KooKoon otteluun.

Kilpailun kumppaneina ovat tänä vuonna kaupunkilehti PK, Kouvolan Lakritsi, Kouvolan Kiropraktiikka Oy, Kouvolan Liikemiesyhdistys ja KooKoo. Raadissa oli lisäksi edustus Kuudes Kenttäpelaajasta, joka oli viime vuoden voittaja.

Ehdokkaiden esittelyt ja äänestys: www.konuka.fi/positiivisin Instagram @jcikonuka Facebook @konukaKouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP