25.4.2022

Taru Mikkonen Suomen Nuorkauppakamareiden senaattoriksi

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vuosikokous Tampereella huipentui lauantaina kunnianosoitukseen, kun kouvolalaiselle Taru Mikkoselle myönnettiin senaattoriarvo #80627.


Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vuosikokous Tampereella huipentui lauantaina senaattorin arvonimen myöntämiseen. Tämän kansainvälisen JCI-järjestön korkeimman tunnustuksen sai Taru Mikkonen Kouvolan Nuorkauppakamarista. 

Taru on tuttu näky niin maailmalla kuin kotimaan kamaritohinoissakin. Hän on liittynyt mukaan nuorkauppakamaritoimintaan 12 vuotta sitten, toiminut oman kamarinsa puheenjohtajana vuonna 2018, lukuisissa hallitusviroissa vuosien aikana sekä ottanut vastuulleen projekteja. Hän on myös toiminut Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n aluejohtajana vuonna 2019. Tällä hetkellä Taru toimii Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisena varapuheenjohtajana. 

Tarun aktiivisuus on ollut esimerkillistä hänen koko pitkän kamariuransa ajan. Hänelle nuorkauppakamaritoiminta on sydämenasia. Taru on tsemppari, joka jaksaa positiiviseen sävyyn tsempata kamarin tekijöitä. Hänen vahvuutensa onkin aina ollut yksilön huomioon ottaminen. Olemme erittäin ylpeitä hänestä ja hänen toiminnastaan nuorkauppakamarissa, sanoo Kouvolan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Tuure Tervonen.

Parhaan tunnustuksen hyvästä ja ansiokkaasta työstä, minkä nuorkauppakamarijärjestö voi jäsenelleen antaa, on senaattoriarvo. Senaattoriarvo on kansainvälisen JCI-järjestön korkein tunnustus ja se jaetaan vain noin kahdelle prosentille jäsenistä. Arvo antaa elinikäisen osallistumisoikeuden nuorkauppakamarin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla.

Kouvolan Nuorkauppakamari onnittelee uusinta senaattoriaan!

 

 Kouvolan Nuorkauppakamari ry

Varjopolku 6
45700 Kuusankoski

Verkkolaskuosoite: 003708667571
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus 0866757-1

Facebook | Kalenteri

© 2024 | Kouvolan Nuorkauppakamari

Design by HOOP